A BRFK legutóbbi, kerékpárosokra irányuló lendületes és hatékony akciója után most a rokkantkártyás csalókra csapott le, méghozzá rendkívül eredményesen, majdnem hetven ember ellen indítottak eljárást közokirat-hamisítás ügyében, amit törvény meglehetős szigorral büntet.

Mindez azért van, mert a magyar ember nem szeret távol parkolni. Semmitől.

Rokkant ember esetében ez érthető, mert ő nehezen mozog, ezért alakítottak ki nekik országszerte olyan parkolóhelyeket, ahol megállhatnak, igénybe véve a fentebb már említett rokkantkártyát, amivel ugye közel és olcsón.

Magyar ember ilyenkor erősen gondolkodik, és arra jön rá, hogy neki is kell rokkantkártya, mert akkor milyen nagyszerű lesz beparkolni az áruházlánc pénztárához, vagy a középület portásfülkéje melle, ha már a liftbe nem fér be az a rohadt terepjáró. Rohadtul nem érdekli, hogy esetleg egy valódi rokkant elől foglalja el a helyet, mert egy rokkant ne autókázzon, az maradjon otthon és gyógyuljon vagy valami.

Magyar ember első körben megnézi a telefonját, van-e benne orvosismerős, rokon, lekötelezett, stb. Ha van neki ilyen a regiszterben már hívja is, és megpróbál legális, tehát nem hamisított, csupán hazugságon alapuló kártyához jutni.

Második körben megkérdezi a haverokat a sportkörben, hogy ismernek-e lefizethető orvost.

Harmadik menetben – mondjuk azért, mert minden orvos elhajtotta, és kikérte magának, hogy egy nem rokkant személynek rokkantkártyát állítson ki, harmadik körben tehát simán lefénymásol egyet, és teszi is az ablak mögé, elvégre a közterületfelügyelő nem írásszakártő, nem fogja piszkálni.

Ez történt mostanáig, de most a BRFK lecsapott.

Rendkívül fontos megjegyeznem, hogy ez az akció nem az az akció, amit a kormány tervez az álrokkantak ellen, akik igazolvánnyal vagy igazolvány nélkül, de kihasználják a rokkantság előnyeit, miközben simán dolgozhatnának. Becslések szerint is több tízezren fognak rászabadulni a magyar munkaerőpiacra, ami arról híres, hogy idős, középkorú, esetleg bizonyos fokig munkaképtelen embereket szeret alkalmazni, mintegy őrjöngve kapkod ezek után, majd minden további nélkül rendszerbe állítja őket, hogy újra élvezhessék a munka örömeit, visszatérjen önbecsülésük, és így tovább.

Míg a rokkantkátrya-használók általában tenyérbe mászó, elkényeztetett kis idióta yuppik a magán- és közcelebszféra legundorítóbb berkeiből, addig ezek a nyugdíjasok általában a munkanélküliség elől menekültek a rokkantnyugdíjba, miközben magyar tüdővel, magyar szívvel, magyar érrendszerrel és magyar májjal rendelkeznek, ami bármelyik országban önmagában elég lenne az azonnali nyugdíjazáshoz.

Most róluk fogja kimondani valami bizottság, hogy mama, nehogy már, hát maga még simán tud negyvenöt százalékban dolgozni, menjen csak szépen a közvetítőhöz, aztán majd találnak valamit, de ha nem, akkor három hónap múlva szépen kivesszük a rendszerből, és nem fog élősködni az emberek pénzén.

Komolyan mondom, ha ezektől a borzalmas rétegektől megszabadulnánk, ha nem lennének végre filmesek, rokkantnyugdíjasok, filozófusok és persze kommunisták, úgy menne itt minden mint körmenet.

Következő körben elkenjük a túlfizetett és nagypofájú egyetemi tanárok száját, aztán nagyjából helyre fog állni az ország immunrendszere. Mert ennek az országnak munkások kellenek, nem hülyére pályáztatott szócséplők, és nem is lógósok. Itt rend lesz, 15 éves munkások fognak rendet csinálni, és felépítik majd azt az izét, de mindenekelőtt gyárak kellenek, mert abban van a jövő, Kelet is megmutatta, hogy a varrógépek alatt alvó munkásokból pontosan olyan összeget lehet kiszedni, mint a mindenféle biszbasszal operáló Japánok, arról nem is beszélve, hogy ők hol járnak most, Kína meg szalad előre, mint valami beszívott zerge.

Ezért is gondolkodunk „New Deal”-ben, ami szó szerint új Orbán-kormányt jelent, mielőtt még félrefordítaná valaki (ezért is nem hagytunk angolul beszélőket az országban, mert mindent lefordítanak, a hülyék), tehát lesznek mindenféle új munkahelyek, ráadásul a régiek is megmaradnak.

Lesznek persze kisebb kitelepítések, de ez csak azért van, mert nem ott van a munka, ahol a munkás. Ezen tényleg nincs mit magyarázni, mindig is így volt, ezt nevezik társadalmi mobilitásnak: odavisszük az embereket, ahol tudunk nekik munkát adni. Mert aki nem dolgozik, az ne is egyék. Benne van az alkotmányban, hogy mindenki köteles gondoskodni a szüleiről, akkor nehogy már mi adjunk nekik nyugdíjat! Csak el kellett volna rendesen olvasni, nem a paszománnyal törődni az elején.

A következő csapásirány egyébként a bombariadó lesz, mármint azon felelőtlen személyek felderítése, akik odatelefonálnak valahová, hogy ott bomba van, de végül kiderül, hogy nincsen, a rendőrségnek meg ki kell üríteni az egész épületet. Ezeket a dolgokat megszüntetjük, itt nem lesz többé Hawaii.

Természetesen azok, akik betelefonálnak a rendőrségre, hogy valahol bomba van, és ott tényleg bomba van, azoknak a hajuk szála sem görbülhet. Egyelőre ennyi, mindenki hazamehet.

One comments

One Reader’s Comments

Írja meg véleményét!